П`ятниця, 03.05.2024, 15:47
Головна » 2017 » Квітень » 21 » Спільний конкурс Національної академії наук України та Польської академії наук 2018–2020
13:28
Спільний конкурс Національної академії наук України та Польської академії наук 2018–2020

Дедлайн: 15 червня 2017

Тип гранту: Joint research project
Веб-сайт

До конкурсу з української сторони допускаються проекти вчених, які працюють в установах НАН України та партнерами яких є науковці ПАН.

Узгоджені заявки подаються: українськими співкерівниками проектів – до НАН України українською та англійською мовами; польськими співкерівниками проектів – до ПАН.

До участі у конкурсі не допускаються:

- проекти, які подані на конкурс після закінчення визначеного терміну конкурсу;

- проекти, які оформлені не за правилами;

- неузгоджені проекти;

- проекти, які подані тільки однією стороною.

Допущені до конкурсу заявки проходять паралельно незалежну експертизу. Експертизу проектів з українського боку здійснює НАН України, з польського боку – ПАН. Розгляд заявок здійснюється кожною зі сторін самостійно відповідно до власних правил. Інформація про проходження експертизи – конфіденційна.

Підсумки конкурсу підбиваються Сторонами спільно на підставі результатів експертизи та у відповідності до обсягу встановленої квоти обміну. Рішення про підтримку відібраних проектів затверджується розпорядженням Президії НАН України. Результати конкурсу будуть підбиті в грудні 2017 року. Затверджений перелік українсько-польських дослідницьких проектів, які реалізовуватимуться в рамках Угоди про наукове співробітництво між Національною академію наук України і Польською академією наук у зазначений період, буде опубліковано на веб-сайті НАН України  (http://www.nas.gov.ua)

Обмін ученими для проведення дослідницької роботи в рамках затверджених проектів здійснюється за встановленою квотою обміну.
 

Фінансові умови наукового обміну:
Сторона, що направляє, покриває витрати на проїзд своїх фахівців в іншу країну і назад.
Сторона, що приймає, покриває витрати із забезпечення науковців житлом, добовими або харчуванням.

Заявки для участі в конкурсі з української сторони, підготовлені відповідно до встановлених НАН України форм, слід надсилати разом із супровідним листом на ім’я начальника Відділу міжнародних зв’язків НАН України Мирончука Анатолія Святославовича – на адресу:

01601 МСП, Україна, Київ 30,

вул. Володимирська, 54,

Президія Національної академії наук України,

Відділ міжнародних зв’язків НАН України.

Наявність електронних версій – обов’язкова (надсилати у форматі DOC на адресу:petrushenko@nas.gov.ua).

Довідки – за телефоном: (044) 234-37-28 (Петрушенко Ганна Григорівна)
 

Переглядів: 323 | Додав: RMV
Всього коментарів: 0